Mihalik enikő

Kép
InStyle TV

Nézz körbe az InStyle Style Awardon! - VIDEÓ

Nézz körbe az InStyle Style Awardon! Egy kis varázslat: nézd meg, milyen volt a Style Award és forgasd körbe az egereddel vagy akár a mobiloddal 360 fokban Iszak Esztit vagy Pokorny Liát! Hogy tetszik?

Kép
InStyle TV

Black & gold: Ezt viselték az InStyle Style Award legmenőbb sztárjai - VIDEÓ

Második alkalommal osztottuk ki az InStyle – Style Award díjakat. Az eseményre a legnagyobb hazai sztárok jöttek el, és velünk együtt ünnepelték kifulladásig a győzteseket. Az esemény meghívójára a black & gold dresszkódot írtuk főtámogatónkkal, a Perwollal egyetértésben - lássuk, hogy ki mennyire vette komolyan, és milyen ruhát választott a vörös szőnyeges eseményre!

Kép
InStyle TV

Fehérvári Gábor Alfréd koncert az InStyle Style Awardon - VIDEÓ

Második alkalommal osztottuk ki az InStyle – Style Award díjakat. Az eseményre a legnagyobb hazai sztárok jöttek el, és velünk együtt ünnepelték kifulladásig a győzteseket. Fehérvári Gábor Alfréd (Freddie), a Fiatal tehetség kategória győztese minikoncertet is adott az este folyamán, amit most teljes egészében megosztunk veletek. Hallgassátok, a számok között van az Eurovízió-esélyes Pioneer is!

Kép
Stílus

Ilyen volt az InStyle Style Award - FOTÓK

Tegnap este második alkalommal osztottuk ki az InStyle – Style Award díjakat Az eseményre a legnagyobb hazai sztárok jöttek el, és velünk együtt ünnepelték kifulladásig a győzteseket. Íme egy kis ízelítő a hangulatból!

Kép
Stílus

Ők az idei InStyle Style Award győztesei - FOTÓK

Második alkalommal osztottuk ki az InStyle - Style Award díjakat. A stílust, a minőséget és a teljesítményt díjaztuk olyan kategóriákban mint stílusos nő és férfi, divattervező, jótékony sztár, blogger, Instagramsztár és fiatal tehetség. Az estén Kovács Patrícia, Polgár Odett, Schoblocher Barbara, Istvánffy Emma, a Bridget & Olivia és Fehérvári Gábor Alfréd is díjazott volt.

Kép
Stílus

Top 20: Szavazd meg Mihalik Enikő legstílusosabb vörös szőnyeges ruháját!

Mihalik Enikő több mint 10 éve modellkedik. Sikereinek köszönhetően a Visage Models sztárja a világ számos vörös szőnyegén megfordult már lenyűgözőnél lenyűgözőbb ruhakreációkban. Nem csoda, hogy Stílusos nő kategóriában jelöltük őt az InStyle Style Awardon. Most összegyűjtöttük a 20 legstílusosabb vörös szőnyeges megjelenését. Nektek melyik a kedvenc?

Kép
Stílus

A legstílusosabbakat díjazza az InStyle - szavazz te is!

Második alkalommal rendezzük meg az InStyle - Style Award díjátadó gálát. Hét kategóriában díjazzuk a stílust, a minőséget és a teljesítményt. A közönség összesen 35 jelöltre adhatja le voksát. A stílusos nők és férfiak mellett, divattervező, jótékony sztár, blogger, Instagramsztár és fiatal tehetség kategóriákban lehet szavazni.

Kép
Szépség

Mihalik Enikő szépségén ámul az egész világ - FOTÓK

Még ősszel számolzunk be arról, hogy egyik kedvenc magyar modellünk a szupermenő Shiseido szépségmárka világkampányának arca lett. A hivatalos anyagra egészen mostanáig kellett várnunk. Szerinted is álomszép Mihalik Enikő a képeken?

Kép
Szépség

Modell tippek: Sosem találod ki, hogyan szépül Mihalik Enikő

Mihalik Enikő az egyik leggyönyörűbb magyar modell. Szépségét nem csak a tökéletes genetikájának köszönheti, az elmúlt években sokat tett azért, hogy alakja és bőre is kifogástalan maradjon! Enikő praktikái meglepően egyszerűek, mi tuti kipróbáljuk őket!

Kép
Sztárok

Micsoda buli: Világsztárokkal partiztak a magyar topmodellek - FOTÓK

Mihalik Enikő és Axente Vanessa is hivatalos volt arra a nagyszabású eseményre, amely a Valentino életművet ünnepelte tegnap este a New York-i Lincoln Centerben.

Kép
Sztárok

Kiderült: Ennyi pénzt keresett eddig Axente Vanessa a modellkedéssel

Két magyar szépség, Axente Vanessa és Mihalik Enikő szerepel a magyar Forbes legújabb címlapján. A 20 éves Vanessa ráadásul azt is elárulta, hogy konkrétan mennyi pénzt keresett eddig a modellkedéssel. Meg fogtok döbbenni.

Kép
Életmód

Ezen az álomszigeten nyaral Mihalik Enikő (fedetlen keblekkel)

Mihalik Enikő mindig mesés tájakon tölti a szabadságát. Most modell barátnőjével, Nadja Benderrel a Kubához közeli Turks- és Caicos-szigeteket nézték ki maguknak, ahol izgalmasabbnál izgalmasabb fotókat készítettek az Instagram oldalukra. Nézzétek csak!

Kép
Sztárok

Palvin Barbi, Mihalik Enikő, Abodi Dóra - A 8+1 legjobb magyar Halloween jelmez

Az utóbbi években egyre erőteljesebben gyűrűzik be hozzánk is az egyik legnépszerűbb angolszász szokás, a halloweeni beöltözősdi. Szerencsére kreatívitásban itthon sincs hiány, úgyhogy most összegyűjtöttük a legjobb magyar Halloween jelmezeket. Érdekességük, hogy a legtöbbet bár magyar hírességek viselték, de többnyire New York-i partikon. Jöjjenek most a legjobbak!

Kép
Szépség

Mihalik Enikő újabb menő világmárka arca lett - FOTÓK

Mihalik Enikő számára egyszerűen nincs lehetetlen: a magyar szépség most a világ egyik legmenőbb beauty márkája, a Shiseido új világkampányának arca lett.

Kép
Shopping

Két magyar szépség is a H&M-nek kampányol - FOTÓK

Ilyen még nem volt: két magyar topmodell, Axente Vanessa és Mihalik Enikő is szerepel a H&M weboldalán, ahol a legújabb kollekciót mutatják be. Mi máris kedvet kaptunk a vásárláshoz! ;)

Kép
Sztárok

Magyar lány szerepelhet a világ legmenőbb bikinis magazinjának címlapján

Már nagyban castingolják a modelleket a világ legmenőbb fürdőruhás magazinjának, az évente megjelenő Sports Illustrated Swimsuitnak 2016-os címlapjára. Köztük van egy magyar lány is: a mi Mihalik Enikőnk.

Kép
Sztárok

Mihalik Enikő legviccesebb edzős képei egyszerűen fergetegesek

Mialik Enikő köztudottan nagyon odafigyel alakjára és személyi edzőjével hetente négyszer edz keményen, hogy mindig csúcsformában legyen. Az edzések alkalmával úgy tűnik a modell nagyon elfárad, de jókedve mindig megmarad. Nézd csak!:) 1. A "kipurcant" állapot [/text][line][text]

Kép
Sztárok

Beyoncé, Lady Gaga, Jane Fonda: Sztárok a kifutón

Nemcsak a modellek kapnak helyet a legmenőbb divatbemutatókon, sokszor a legnagyobb hollywoodi hírességek is végiglejtenek a kifutókon, ami néha remekül, de néha inkább kínosan sül el.

Kép
Sztárok

Mihalik Enikő félmeztelen kádas képeit muszáj látnod

Mihalik Enikővel egyszerűen nem lehet betelni mostanában, tökéletes alak, csodás szerelem, nyarálás és költözés, úgy tűnik mindene megvan most a szépséges topmodellnek, sőt még arra is jut ideje, hogy egy-két pikáns fotót Instagramon is közzétegyen a fotózások szüneteiben.

Kép
Sztárok

Mihalik Enikő elképesztően fest bikiniben

Büszkeségünk, Mihalik Enikő igazán aktív mostanában Instagramon, aminek nagyon örülünk, hiszen szebbnél-szebb képeken láthatjuk őt viszont. Mostani kedvenceink a bikinis fotói közül kerültek ki, nem is értjük, vajon miért:)

Kép
Sztárok

Mihalik Enikő a szerelmével került egy címlapra - FOTÓ

Álompár a címlapon! Mihalik Enikő és szerelme, Mathias Jørgensen mosolyognak a dán Eurowoman magazin címlapján!

Kép
Sztárok

Gyönyörűek! Így változnak a topmodellek az évek során

Sok híresség retteg az idő múlásától, az öregedéstől, különösképp a szépségükből élő modellek, azonban a soron következő hölgyek az élő példái annak, hogy ha figyelünk magunkra, akkor az évek múlásával egyre szebbek lehetünk, na és persze egyre stílusosabbak is!

Kép
Szépség

Mihalik Enikő az új Balmain parfüm arca

Csak kapkodjuk a fejünket ezen a hétvégén: tegnap este jött ki Palvin Barbi Lagerfeld parfümkampánya, ma pedig Mihalik Enikő örvendeztetett meg minket azzal, hogy a Balmain új parfümjének arca lett.

Kép
Sztárok

Mihalik Enikő lélegzetelállító ruhát viselt Cannes-ban

Mihalik Enikő ismét szenzációs ruhával kápráztatta el a cannes-i amfAR gálára összesereglett fotósokat.

Kép
Sztárok

Palvin Barbi élete legszexibb ruhájában - FOTÓK

Nem hittük, hogy lehet ezt még fokozni, de jelentjük: lehet. Bátran kijelenthetjük, hogy Palvin Barbi élete legszexibb ruhájában jelent meg tegnap este a cannes-i amfAR gálán, ahol egyébként egy másik magyar szépség, Mihalik Enikő is kiragyogott a topmodellek közül.

Kép
Életmód

Ezt eszik a szupermodellek

Akár beismerjük, akár nem, mindent megadnánk azért, hogy tudjuk mit esznek azok a lányok, akik a leghíresebb kifutókon lejtenek végig!

Előző oldal
Következő oldal